07_CAVIAR_02.jpg

Over VIP Leads.
Als uw bedrijf marketinginspanningen richt op gefortuneerde Nederlanders, dan hebben we voor u een hele interessante database beschikbaar: VIP Leads, een nieuw en omvangrijk bestand van miljonairs en welgestelden in Nederland.

Veel data beschikbaar.
In totaal heeft VIP Leads ruim anderhalf miljoen huishoudens in haar bestand (de 20% meest gefortuneerde Nederlanders). Daarnaast kan zij meer dan 250.000 e-mailadressen op aanvraag inzetten voor opdrachtgevers.

VIP Leads opent deuren die voorheen gesloten bleven.
VIP Leads heeft de mogelijkheid miljonairs en de welgestelden op individueel of op huishoudniveau te traceren. VIP Leads levert consumentendata voor marketingactiviteiten gericht op deze kapitaalkrachtige doelgroepen. 

Extra kenmerken!
Postadressen kunnen worden voorzien van telefoonnummers (conform wetgeving Bel-me-niet register), geografische-, socio-demografische-, criminaliteits-, auto-, bedrijfs-, beleggings- en charitatieve kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik.

Hoogwaardige kwaliteit.
Om een optimale kwaliteit van de consumentenadressen te kunnen garanderen is een partnership aangegaan met Cendris. De adressenbestanden worden met geavanceerde technieken continue gevalideerd op bijvoorbeeld verhuizing en overlijden. Deze samenwerking garandeert hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen conform de laatste wet- en regelgeving.

Edwin de Jager, directeur OutPost BV: “VIP Leads sluit volledig aan bij onze dagelijkse zoektocht naar doelgroepen in het hogere segment. Een kwaliteit die is gewaarborgd en bovenal een conversie die de verwachtingen van de adverteerder meer dan waarmaakt.”