07_CAVIAR_02.jpg
 

Xpert sessie Productintroductie VIP Leads - Exclusieve doelgroepen binnen handbereik. Dinsdag 23 juni 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Utrecht.

Deze sessie is voorbij. Geïnteresseerd in de presentaties? Lees meer... 

Miljonairs en overige welgestelden vormen slechts 15% van alle huishoudens maar zijn verantwoordelijk voor 75% van alle bestedingen in Nederland en zijn daarmee de meest koopkrachtige doelgroep! Wat het vermogen betreft, is deze groep zo mogelijk nog dominanter: 10% heeft 75% van het totale vermogen in Nederland in bezit. U heeft deze bijzonder interessante doelgroepen met VIP Leads nu als eerste in de markt binnen handbereik. Een unicum!

VIP Leads is een nieuw en omvangrijk bestand van miljonairs en ‘overige welgestelden’ dat door een gezamenlijke inspanning van OutPost, Cardatapool en Cendris tot stand is gekomen.

VIP Leads is via datamodelling, analyse en profiling samengesteld op basis van socio-demografische, persoonlijke, geografische en economische kenmerken. VIP Leads beschikt over privéadressen, bedrijfsadressen, telefoonnummers en e-mailadressen die kunnen worden ingezet voor verkoop- en direct-marketing activiteiten voor zeer exclusieve producten en diensten. De 'next step' is uiteraard om niet alleen in kaart te brengen in welk VIP-segment uw klanten zich bevinden maar vooral ook om te kijken hoeveel prospects er beschikbaar zijn in Black Diamond, Platinum, Gold, Silver of Bronze.

Heeft u interesse in deze doelgroepen dan bent u van harte welkom om als onze gast deel te nemen aan de Xpert sessie waar het nieuwe VIP Leads initiatief wordt voorgelegd. Tijdens deze namiddag hoort u meer over de realisatie van de VIP Leads data en de validatie en kwaliteit van deze data door onze partner Cendris. Met een korte case maken wij inzichtelijk hoe het VIP Leads bestand kan bijdragen aan meer inzicht in uw eigen klantenbestand zodat u nog beter kunt segmenteren.

  • Edwin de Jager (OutPost/VIP leads) en Tim Koopmans (Cardatapool/VIP Leads), wat verwachten wij van u en wat mag u van ons verwachten? Korte introductie op de avond. 

  • Peter Gouw (Vision2B), geeft achtergrondinformatie over de wijze waarop VIP Leads data tot stand is gekomen. 

  • Constantijn Rijsdijk (Cendris), op welke wijze wordt de kwaliteit van de VIP Leads data gewaarborgd en gevalideerd?

  • Edwin de Jager (OutPost/VIP Leads), meer inzicht in uw eigen klantenbestand zodat u gerichter kunt segmenteren. Een case.